Jernvitrolbehandlet Kledning
Malmfuru 19x148 Kråkerøy jernvitrolbehandlet

Jernvitrolbehandlet Kledning

Her ser du malmfuru 19x148 kråkerøykledning som er jernvitrolbehandlet. Denne har stått siden sommeren 2018.

Thermowood behandlet kledning
Thermowood kledning

Thermowood behandlet kledning

På dette prosjektet ville entrepenøren har thermowood behandlet kledning. Thermowood er varmebehandlet trevirke. Under høye temperaturer på ca 200gr tørkes råstoffet ned mot 0% fuktighet slik at cellestrukturen i treet endres. Deretter tilføres vanndamp slik at trevirket holder ca 6% fuktighet. Dette gjør treet mer formstabilt, gir svært lite krymp eller kuving og bedre motstandsdyktighet mot fukt og råte. I tillegg er produktet meget miljøvennlig og i utgangspunktet vedlikeholdsfritt. Vanlig husvask må imidlertid påregnes.

Det er brukt stående Furu 20x140 weatherboard av thermowood råstoff. I tillegg er kledningen brannimpregnert. Legg merke til at gråningsprossessen har kommet mye lenger i øverste etasje der solen har kommet mere til.

Saico Behandlet kledning
Saico behandlet kledning

Saico Behandlet kledning

Til dette prosjektet har vi produsert 21x170 df rett med spor. Det er benyttet malmfuru og kledningen er glatthøvlet og behandlet med Saico olje. Saicos Wood Stain er basert på naturlige oljer til behandling av trefasader utendørs. Saicos Wood Stain gir en værbestanding yte som er vann og smutsavvisende.

Brannimpregnert kledning

Brannimpregnert kledning

I dette byggeprosjektet har vi levert Gran Kråkerøy 19x148 gunnet + mellomstrøk i en rødtone, i tillegg er kledningen brannimpregnert. Det ble også levert 19x098 rektangulær kledning med samme behandling.

Kledning behandlet med Trebitt
kledning med trebitt

Kledning behandlet med Trebitt

I 2022 leverte vi kråkerøy 19x148 med 3 spor til biblioteket i Lillestrøm. Kledningen er grunnet med visir før den har fått 2 strøk trebitt. Her ser vi at entrepenøren har blandet kledning med mur.